Фирмата е създадена  през 2000 г. В трудни моменти за граждани се отзоваве веднага с цел спасяване на човешки живот. Разполага с 3  линейки, оборудвани с апаратура за човешкия живот,екип от реаниматори, санитари, преводачи за чужденци, психолози. Предлагаме  и пълно съдействие за приемане на болните в дадена клиника. Немски частни линейки „Анна Мария” оказват съдействие на всеки един пострадал при пътно транспортно произшествие с Международна асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи, както и пълно съдействие за настаняване на тежко болен или трудно подвижен.
Фирмата разполага с:  лекар-консултант, психолог и рехабилитатор. Предлага обгрижване на пациенти по домовете, сменяне на катетри, почистване на хобитални рани, измерване на кръвно, поставяне на абокати, вливане на банки. Медицинските санитарки за гледане на тежкоболни и трудноподвижни хора в домовете или в клиниката са на 24-часово разположение.
Фирмата отдава без заплащане в рамките на град Варна транспорт на деца пострадали, изписани от болница за прибиране в домовете или от домовете за прибиране в болница.
За вашето откриване, прием или състезание може да наемете линейка с екип за гарантирано медицинско обслужване /24 часа/.
Фирмата отдава санитари за разходка на тежко болни, обгрижване на пациенти, гледане на болни хора, консулт с лекар-специалист.
Взимане на туристи, пострадали в република България и пълно съдейстиве за транспортиране до друга дръжвава.
Фирмата разполага с автомобил и инвалидна количка /тип Електромобил/ за транспортиране на увредени хора в рамките на държавата.

Контакти

Адрес: гр. Варна, бул. Сливница №148

Адрес: гр. Варна, Цар Освободител № 100  ДКЦ 4

Денонощен: 0885 23 22 23

Спешен Телефон: 0889 524 871

Тел.: 052 / 82 84 72

Мейл: office@lineika.net