От дома до болницата

В труден момент, когато пострада болен човек, ние се отзоваваме веднага след телефонно обаждане. Поемаме пациента с реанимационната линейка със санитарите, с ортопедичната носилка или инвалидния стол. Изнасяме го от дома, където е настъпила травмата  и го транспортираме до определената клиника, като оказваме и пълно съдействие за неговата хоспитализация или неговото оперативно лечение. От болницата до дома

Когато един пациент е приет в дадена клиника и настъпи неговото изписване, екипът на Частни Линейки "Анна Мария" се явяват в определената стая и определеното отделение, пациентът се взема от леглото с наши санитари, прибира се до дома в посочената точка на града  и се поставя в неговата стая на  неговото легло.


От болницата до друго населено място

При настъпване моментът за изписване на един болен и неговото транспортиране до определена точка извън града, екипът ни оказва пълно съдействие за неговото транспортиране. За целта разполагаме: линейка с климатик, носилка с ъгъл 45 градуса, реанимационен стол и всички необходими медикаменти за неговото транспортиране. При нужда се прави консулт с лекар и медицинска сестра при  транспортирането.


От дома до ТЕЛК

Когато даден пациент трябва да се яви на ТЕЛК, екипът ни отива на подадения адрес, взима пациента с всички необходими документи и оказва пълно съдействие за ТЕЛК комисията.


От ТЕЛК обратно до дома

Ако пациентът е в тежко реанимационно състояние и не подлежи на преместване от ТЕЛК комисията, фирмата организира дежурна ТЕЛК група, която посещава неговия адрес и преминава неговата ТЕЛК комисия.


Екип: консултант-лекар, сестра

Фирмата предлага доктор специалист-невролог, реаниматор, кардиолог, ортопед, детски педиатар и оказва пълно съдействие за приемане във всяка една болница.


Носачи с носилка

Фирмата предлага носачи с носилка с цел раздвижване и разходка на пациента в легнало положение за определено време.


Количка за пренос в седнало състояние на болен човек

Фирмата предлага санитари с инвалидни колички за взимане на пациентите в удобно за тях време с цел тяхното раздвижване и разходки в града.


Транспорт до друга клиника извън страната

Ако се наложи внезапно на пациент, пострадал в нашата държава, транспортиране до друга клиника в друга държава, ние предлагаме и тази услуга.  Линейката има сертификат за напускане на държавата и транспортиране на пациента до определената точка.


Гледане на болни хора

Фирмата предлага санитари за обгрижване на пациенти по домовете - мъже и жени. Разполага и със старчески дом за тежко болни и трудно подвижни хора.


Транспорт до гр. София - болница "Токуда", "Света Екатирина", "Исул", "Царица Йоана", "Пирогов", "СИТИ ЦЕНТЪР", "Военно медицинска академия", "Правителствена болница"

some more text here and so on...


Дежурен медицински екип

some more text here and so on...


Дом за стари хора "Света Марина"

some more text here and so on...


Организиране на дежурен медицински контрол и кардиологичен екип при състезания и приеми.

some more text here and so on...

 

Контакти

Адрес: гр. Варна, бул. Сливница №148

Адрес: гр. Варна, Цар Освободител № 100  ДКЦ 4

Денонощен: 0885 23 22 23

Спешен Телефон: 0889 524 871

Тел.: 052 / 82 84 72

Мейл: office@lineika.net